BIFED olarak, bize duyduğunuz güvene ve gizlilik haklarınıza değer veriyoruz.


1. Gizlilik Taahhüdümüz

Gizliliğiniz bizim için önemlidir. Gizliliğinizi daha iyi korumak için, çevrimiçi bilgi uygulamalarımızı ve bilgilerinizin toplanma ve kullanılma şekli hakkında yapabileceğiniz seçimleri açıklayan bu bildirimi sunuyoruz. Bu bildirimi bulmanızı kolaylaştırmak için, ana sayfamızda ve kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerin talep edilebileceği her noktada bulmanızı sağlıyoruz.

2. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Göre Haklarınız

Kişisel verileriniz 6698 sayılı Kanun’un 11. maddesi uyarınca yasal koruma altındadır. Buna göre, kişisel veri sahibi olarak haklarınız şunlardır: Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme ve işlenişi hakkında bilgi talep etme, Kişisel verilerinizin aktarıldığı, yurt içi veya yurt dışı kaynaklı üçüncü kişileri bilme, Kişisel verileriniz eksik veya yanlış işlenmişse düzeltme talep etme ve bu düzeltmelerin de bilgilerinizin paylaşıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, Kişisel verilerinizin, “BIFED Gizlilik Politikası”nda belirtilen sebepler ortadan kalktığı takdirde silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu durumun da bilgilerinizin paylaşıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi halinde uğrayacağınız zararın giderilmesini talep etme haklarınız bulunmaktadır. Bu konulara dair taleplerinizi info@bifed.org adresi üzerinden bizimle paylaşmanız durumunda en geç 30 gün içinde sonuca ulaştırmak sorumluluğumuzdur. İşlemin ek bir maliyeti olması halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği tarifedeki ücret alınacaktır.

2. Topladığımız Bilgiler

Bu bildirim, bifed.org ve bifedonline.org web sitesinde toplanan veya gönderilen tüm bilgiler için geçerlidir. Bu bilgiler şunları içerebilir, ancak şunlarla sınırlı değildir: - İsim - E-posta adresi - Doğum tarihi - Cinsiyet - IP adresi - Tarayıcı ve cihaz bilgileri - Görüntülenme verileri - Kiralama detayları

3. Bilgileri Kullanma Şeklimiz

bifed.org ve bifedonline.org web sitelerine katılırken kendinizle ilgili verdiğiniz bilgileri profilinizi tamamlamak için kullanırız. Bu bilgileri, yasaların gerektirdiği veya bu sitenin işleyişi için gerekli olan durumlar dışında üçüncü taraflarla paylaşmayız. E-postanız, adınız ve kişisel bilgileriniz herkese açık olarak gösterilmez. Aldığımız e-postayı yanıtlamak için iade e-posta adresleri kullanıyoruz. Bu tür adresler başka hiçbir amaçla kullanılmamakta ve üçüncü taraflarla paylaşılmamaktadır. Web sitemizi daha iyi tasarlamak ve reklam verenlerle paylaşmak için tanımlayıcı olmayan ve toplu bilgileri kullanıyoruz. Örneğin; bir reklamverene, web sitemizdeki belirli bir alanı ziyaret eden X sayıda kişinin olduğunu veya Y sayıda erkek ve Z sayıda kadının kayıt formumuzu doldurduğunu söyleyebiliriz, ancak bu bireylerin kimliğini belirlemek için kullanılabilecek hiçbir bilgiyi açıklamayız. Son olarak, bize çevrimiçi olarak sağlanan kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri, size vazgeçme hakkı tanımadan yukarıda açıklananlarla ilgisi olmayan şekillerde asla kullanmayız veya paylaşmayız.

4. Veri Güvenliği Taahhüdümüz

Yetkisiz erişimi önlemek, veri doğruluğunu korumak ve bilgilerin doğru kullanımını sağlamak için, çevrimiçi topladığımız bilgileri uygun fiziksel, elektronik ve yönetsel prosedürlerle koruma altına alıyoruz.

5. Çocukların Gizliliğine Dair Taahhüdümüz

Çocukların mahremiyetini korumak bizler için özellikle önemlidir. Bu nedenle, gerçekte 13 yaşın altında olduğunu bildiğimiz kişilerden hiçbir zaman web sitemizde bilgi toplamayız ve web sitemizin hiçbir bölümü 13 yaşın altındaki kişileri çekecek şekilde yapılandırılmamıştır.

**6. Bilgilerinize Nasıl Erişebilir ve Düzeltebilirsiniz **

Hesap Ayarları sayfanızı ziyaret ederek çevrimiçi olarak topladığımız ve sakladığımız tüm kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerinize erişebilirsiniz. Bilgilerinizi daha iyi korumak için bu prosedürü kullanıyoruz. Kişisel olarak tanımlanabilir bilgilerinizdeki hataları da aynı sayfa üzerinden düzeltebilirsiniz. Gizliliğinizi ve güvenliğinizi korumak için, erişim izni vermeden veya düzeltmeler yapmadan önce kimliğinizi doğrulamak için makul adımlar atacağız.

**8. Hesabınızı Nasıl İptal Edebilirsiniz **

Hesabımızın kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız info@bifed.org adresinden bize ulaşabilirsiniz.

9. Bizimle Nasıl İletişime Geçebilirsiniz

Bu gizlilik politikaları hakkında başka sorularınız veya endişeleriniz varsa, bize info@bifed.org adresinden ulaşabilirsiniz.

10. Üçüncü Taraf Hizmetlerinin Kullanımı

10.1 Google Analytics

Sitemizi ve araçlarımızı nasıl kullandığınızı anlamamıza yardımcı olması için Google Analytics kullanıyoruz, bu da ürünlerimizi sizin yararınıza nasıl daha iyi hale getireceğimizi bilmemize olanak tanır. Web sitesi aracılığıyla ilerlemenizi takip eder, nereden geldiğiniz, hangi sayfaları ziyaret ettiğiniz ve sitede ne kadar zaman harcadığınız hakkında anonim veriler toplar. Google daha sonra raporlar oluşturmak için bu verileri depolar. Ancak endişelenmeyin; kişisel verilerinizi saklamazlar. Google, IP adresinizi izleyecektir ve Google tarafından Amerika Birleşik Devletleri’ndeki sunuculara iletilebilir ve burada saklanabilir. Google, bu bilgileri web sitesini kullanımınızı değerlendirmek, bizim için web sitesi etkinliği hakkında raporlar derlemek ve web sitesi etkinliği ve İnternet kullanımıyla ilgili diğer hizmetleri sağlamak amacıyla kullanabilir. Google ayrıca, yasaların gerektirdiği durumlarda veya bu tür üçüncü şahısların Google adına bilgileri işlediği durumlarda bu bilgileri üçüncü şahıslara aktarabilir. Google, IP adresinizi Google tarafından tutulan diğer verilerle ilişkilendirmeyecektir. Bu web sitesini kullanarak, sizinle ilgili verilerin Google tarafından yukarıda belirtilen şekilde ve amaçlarla işlenmesine izin vermiş olursunuz. Google’ın gizlilik politikaları hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://policies.google.com/privacy adresini ziyaret edin. Google Analytics hizmetleri, şu adreste bulunan Google Analytics Hizmet Şartları’na tabidir: https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/us/.

10.2 Intercom

Hizmetlerimizi kullanımınızı anlamanıza yardımcı olmak için üçüncü taraf analitik hizmetleri kullanıyoruz. Özellikle, sınırlı miktarda bilgilerinizi (kayıt tarihi ve e-posta adresiniz gibi bazı bilgiler) Intercom, Inc.‘e (“Intercom”) sağlıyoruz ve Intercom’u, sitemizi ziyaret ettiğinizde analiz amacıyla veri toplamak için kullanıyoruz. Bizim adımıza hareket eden bir veri işlemcisi olarak Intercom, web sitemizi ve / veya ürünümüzü kullanımınızı analiz eder ve size sunduğumuz hizmeti iyileştirebilmemiz için çerezler ve benzer teknolojiler aracılığıyla ilişkimizi izler. Intercom’un çerez kullanımı hakkında daha fazla bilgi için, lütfen https://www.intercom.com/terms-and-policies#cookie-policy. Intercom’u e-posta yoluyla veya ürünlerimizdeki mesajlar aracılığıyla bir iletişim aracı olarak da kullanabiliriz. Intercom’un gizlilik uygulamaları hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://www.intercom.com/terms-and-policies#privacy adresini ziyaret edin. . Intercom’un hizmetleri, Intercom’un https://www.intercom.com/terms-and-policies#terms.

10.3 Mandrill

Hoş geldiniz e-postası, satın alma makbuzu veya unutulan şifre e-postası gibi işlem e-postaları göndermek için Mandrill’i kullanıyoruz. Mailchimp ve Mandrill’i işleten The Rocket Science Group LLC’ye e-posta adresiniz gibi sınırlı miktarda bilgi sağlıyoruz. E-postayı görüntülediğinizde analiz amacıyla veri toplamak için Mandrill’i kullanırız. Mandrill’in gizlilik uygulamaları hakkında daha fazla bilgi için lütfen https://mailchimp.com/legal/privacy/ adresini ziyaret edin. Mandrill’in hizmetleri, Mailchimp’in https://mailchimp.com/legal/terms/ adresinde bulunabilen kullanım koşullarına tabidir.

10.4 Amazon Web Hizmetleri

Bize bulut depolama servisi sağlayan Amazon Web Hizmetlerini (AWS) kullanıyoruz. AWS, bilgi güvenliği yönetim sistemi - ISO-27001, Sistem ve Organizasyon Kontrolleri Raporu - SOC1 / 2 ve Ödeme Kartı Sektörü Veri Güvenliği Standardı gibi çeşitli uluslararası kabul görmüş içerik, veri ve altyapı güvenliği standartlarına uygunluğu kanıtlamıştır; Buna ek olarak AWS, MPAA İçerik Güvenliği En İyi Uygulamaları ile uyum sağladığını ve AWS altyapısının tüm geçerli MPAA denetimleriyle uyumlu olduğunu göstermiştir. AWS’nin gizlilik politikası hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adrese bakın: https://aws.amazon.com/privacy/

We, as BIFED, value your privacy and the trust you place in us.


1. Our Commitment to Privacy

Your privacy is important to us. To better protect your privacy we provide this notice explaining our online information practices and the choices you can make about the way your information is collected and used. To make this notice easy to find, we make it available on our homepage and at every point where personally identifiable information may be requested.

2. Your Rights as Stated by the Law No. 6698 on Protection of Personal Data

Your personal data is under legal protection in accordance with Article 11 of Law No. 6698. Therefore, your rights as a personal data owner are as follows: - To learn whether your personal data is processed and to request information about its processing, - To know domestic or foreign originated third parties to whom your personal data are transferred, - To request correction if your personal data is incomplete or incorrectly processed and to request notification of these corrections to third parties with whom your information is shared, - To request the deletion or destruction of your personal data if the reasons specified in the “BIFED Privacy Policy” disappear, and to notify third parties to whom your information is shared, - Request compensation for the damage you will incur if your personal data is processed illegally. If you share your requests regarding these issues with us via info@bifed.org, it is our responsibility to reach a conclusion within 30 days at the latest. In case the transaction has an additional cost, the fee in the tariff determined by the Personal Data Protection Board will be charged.

2. The Information We Collect

This notice applies to all information collected or submitted on bifed.org and bifedonline.org websites. This information may include, but is not limited to:
- Name
- E-mail address
- Date of birth
- Gender
- IP Address
- Browser and device Information
- Viewer metrics
- Renting details

3. The Way We Use Information

We use the information you provide about yourself when joining bifed.org and bifedonline.org to complete your profile. We do not share this information with outside parties except to the extent required by law or necessary to the running of this site. Your email, name and personal information are not shown publicly.
We use return email addresses to answer the email we receive. Such addresses are not used for any other purpose and are not shared with outside parties.
We use non-identifying and aggregate information to better design our website and to share with advertisers. For example, we may tell an advertiser that X number of individuals visited a certain area on our website, or that Y number of men and Z number of women filled out our registration form, but we would not disclose anything that could be used to identify those individuals.
Finally, we never use or share the personally identifiable information provided to us online in ways unrelated to the ones described above without also providing you an opportunity to opt-out or otherwise prohibit such unrelated uses.

4. Our Commitment to Data Security

To prevent unauthorised access, maintain data accuracy, and ensure the correct use of information, we have put in place appropriate physical, electronic, and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

5. Our Commitment to Children’s Privacy

Protecting the privacy of the very young is especially important. For that reason, we never collect or maintain information at our website from those we actually know are under 13, and no part of our website is structured to attract anyone under 13.

6. How You Can Access and Correct Your Information

You can access all your personally identifiable information that we collect online and maintain by visiting your Account Settings page. We use this procedure to better safeguard your information.
You can correct factual errors in your personally identifiable information via that page as well. To protect your privacy and security, we will also take reasonable steps to verify your identity before granting access or making corrections.

8. How to Cancel Your Account

Contact us from info@bifed.org if you wish to have our account permanently deleted.

9. How to Contact Us

Should you have other questions or concerns about these privacy policies, contact us from info@bifed.org

10. Use of Third Party Services

10.1 Google Analytics

We use Google Analytics to help us to understand how you use our site and tools, which allows us to know how to improve our products for your benefit. It follows your progress through the website, collecting anonymous data on where you have come from, which pages you visit, and how long you spend on the site. Google then stores this data in order to create reports. But don’t worry; they do not store your personal data. Google will track your IP address, and it may be transmitted to and stored by Google on servers in the United States. Google may use this information for the purpose of evaluating your use of the website, compiling reports on website activity for us, and providing other services relating to website activity and Internet usage. Google may also transfer this information to third parties where required to do so by law, or where such third parties process the information on Google’s behalf. Google will not associate your IP address with any other data held by Google. By using this website, you consent to the processing of data about you by Google in the manner and for the purposes set out above. For more information on Google’s privacy policies, please visit https://policies.google.com/privacy. Google Analytics services are governed by the Google Analytics Terms of Service which can be found at: https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/us/.

10.2 Intercom

We use third-party analytics services to help understand your usage of our services. In particular, we provide a limited amount of your information (such as sign-up date and some personal information like your email address) to Intercom, Inc. (“Intercom”) and utilise Intercom to collect data for analytics purposes when you visit our website or use our product. As a data processor acting on our behalf, Intercom analyses your use of our website and/or product and tracks our relationship by way of cookies and similar technologies so that we can improve our service to you. For more information on Intercom’s use of cookies, please visit https://www.intercom.com/terms-and-policies#cookie-policy. We may also use Intercom as a medium for communications, either through email, or through messages within our product(s). For more information on the privacy practices of Intercom, please visit https://www.intercom.com/terms-and-policies#privacy. Intercom’s services are governed by Intercom’s terms of use which can be found at https://www.intercom.com/terms-and-policies#terms.

10.3 Mandrill

We use Mandrill to send transactional emails, such as a welcome email, purchase receipt, or forgot password email. We provide a limited amount of your information, such as your email address, to The Rocket Science Group LLC, who operate Mailchimp and Mandrill. We utilise Mandrill to collect data for analytics purposes when you view the email. For more information on the privacy practices of Mandrill, please visit https://mailchimp.com/legal/privacy/. Mandrill’s services are governed by Mailchimp’s terms of use which can be found at https://mailchimp.com/legal/terms/.

10.4 Amazon Web Services

We use Amazon Web Services (AWS) who provide us with cloud storage solution. AWS has demonstrated compliance with a range of internationally recognised standards for content, data and infrastructure security, such as information security management system- ISO-27001, System and Organization Controls Report- SOC1/2, and The Payment Card Industry Data Security Standard; in addition, AWS has demonstrated alignment with the MPAA Content Security Best Practices and the AWS infrastructure is compliant with all applicable MPAA controls. For more information on AWS’ privacy policy please see: https://aws.amazon.com/privacy/